Bestyrelsesuddannelse

Bestyrelsesuddannelse
"Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor fordragsholderne havde et meget højt niveau - Value for Money"
5 / 5 Stjerner
Martin Thorborg
Bestyrelsesuddannelse hos Board anmeldelse af Martin Thorborg Bestyrelsesuddannelse hos Board anmeldelse af Martin Thorborg

Intensiv 3-dages bestyrelsesuddannelse

Få papir på dine bestyrelseskompetencer med Board Certificate

På Board Certificate uddannes du af erfarne, professionelle bestyrelsesmedlemmer og eksperter. Det praktiske bestyrelsesarbejde er i fokus på det intensive forløb.

Board Certificate er udviklet I samarbejde med KPMG, Horten og Amrop, samt en række professionelle bestyrelsesmedlemmer.

På de 2 første dage skabes fundamentet for dit bestyrelsesarbejde. På den 3. dag testes du i vores unikke bestyrelsessimulationsspil The Board Game.

Dit udbytte af bestyrelsesuddannelsen

  • Styrkede faglige kompetencer
  • Medlem af alumninetværk
  • Best practice inspiration
  • Seneste lovgivning
  • Seneste tendenser
  • Konkrete arbejdsredskaber

Få tilsendt information

Udfyld dine oplysninger nedenfor for, for at modtage en email med detaljeret information om bestyrelsesuddannelsen

Down arrow

Få papir på dine bestyrelseskompetencer

Board Certificate giver dig værktøjskassen til at blive et værdiskabende bestyrelsesmedlem. Efter gennemført uddannelse får du papir på dine kompetencer med Board Certificate.

 

Bestyrelsesuddannelsen er målrettet både nuværende og fremtidige bestyrelsesmedlemmer og direktionsmedlemmer, som er i berøring med bestyrelsen.

 

Bestyrelsesuddannelsens to første dage giver dig indsigt i de vigtigste emner for bestyrelsen.

 

Herefter testes dine kompetencer i det udfordrende live simulationsspil ’The Board Game’, som er specialudviklet til uddannelsen.

 

For at sikre højest mulig kvalitet på uddannelsen, opdaterer vi løbende de undervisere, som bruges på bestyrelsesuddannelsen.

 

Vores målsætning er at bestyrelsesuddannelsen skal styrke dig som et aktivt bestyrelsesmedlem, og give dig de fornødne kompetencer til at professionalisere dit bestyrelsesarbejde

 

Mere om bestyrelsesuddannelsen

Hvorfor Board Certificate?

Hos Board Assure har vi siden 2011 arbejdet med at forsikre danske bestyrelsesmedlemmer og direktører, mod det stigende ledelsesansvar de bliver mødt med. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at du står stærkt, når du løfter bestyrelsesopgaven.

Den intensive bestyrelsesuddannelse er udviklet i samarbejde med KPMG, Horten og Amrop. På uddannelsen undervises du af Danmarks førende rådgivere og eksperter, samt en række af landets dygtigste bestyrelsesformænd og adm. direktører.

Alle underviserne på bestyrelsesuddannelsen er særligt udvalgt for deres betydelige praktiske erfaring med bestyrelsesrollen og det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

For at sikre en så høj kvalitet som muligt opdaterer vi løbende underviserne for derved at have det mest optimale uddannelsesprogram.

Lokation og overnatning

Board Assures bestyrelsesuddannelse afholdes i flotte omgivelser på IDA mødecenter, på Kalvebod Brygge, med udsigt til vandet og i hjertet af København.

Hvis du har brug for overnatning i forbindelse med din uddannelse, har Board Assure en firmaaftale med ARP-HANSEN HOTEL GROUP, hvilket gælder til hhv. Tivoli Hotel og Copenhagen Island, samt deres to Wakeup Copenhagen hoteller.

 

 

Netværk

I forbindelse med uddannelsen afholder vi, den første aften, netværksmiddag på IDA Mødecenter, hvor I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende over en 3 retters middag med tilhørende vinmenu.

Efter uddannelsen bliver du tilknyttet vores alumninetværk, hvor du vil blive inviteret til to årlige arrangementer, som afholdes i samarbejde med vores samarbejdspartnere, KPMG, Horten og Amrop. Arrangementerne vil have fokus på tidens tendenser indenfor bestyrelsesarbejde, så du hele tiden er opdateret i dit bestyrelsesarbejde. Her vil I samtidig få mulighed for at møde de tidligere deltagere fra bestyrelsesuddannelsen.

Andre ydelser

Udover Board Certificate tilbyder Board Assure flere forskellige typer af forsikringer til direktører og bestyrelsesmedlemmer for at afdække deres risiko.

Vores personlige bestyrelsesforsikring er unik, idet den dækker et ubegrænset antal bestyrelsesposter.

Vores direktionsforsikring dækker dit ansvar som direktionsmedlem. 

Sidder du i både bestyrelsen og direktionen, tilbyder vi også en personlig ledelsesforsikring

Herudover tilbyder Board Assure skræddersyede ledelsesforsikringer til hele koncernen.

For at sikre størst mulig soliditet bag forsikringerne er de placeret i et anerkendt Lloyds syndikat i London med A+ credit rating.