Personlig Bestyrelsesforsikring

Forsikringen til det ansvarsbevidste bestyrelsesmedlem
bestyrelsesforsikring til det ansvarsbevidste bestyrelsesmedlem bestyrelsesforsikring til det ansvarsbevidste bestyrelsesmedlem

Hvad dækker bestyrelsesforsikringen?

Den personlige bestyrelsesforsikring dækker dit personlige bestyrelsesansvar.
Forsikringen dækker krav til 5 mio. DKK pr. skade, og sagsomkostninger dækkes også inden for forsikringssummen.

Den personlige bestyrelsesforsikring dækker et ubegrænset antal bestyrelsesposter i selskaber med hjemsted i Europa.
Bestyrelsesforsikringen dækker krav rejst i hele verden undtagen krav rejst i USA eller Canada eller under anvendelse af disse landes lovgivning.

For at sikre størst mulig soliditet bag bestyrelsesforsikringen er den placeret i et anerkendt Lloyds syndikat i London med A+ credit rating.

Bestyrelsesforsikringens fordele

  • Ingen selvrisiko
  • Europæisk dækning
  • Dækker bøder
  • Gratis support
  • 5 mio. DKK dækning 
  • Dækker alle poster

Få tilsendt information

Udfyld dine oplysninger nedenfor for at få tilsendt uddybende materiale om bestyrelsesforsikring og bestyrelsesansvar.

Down arrow

Hvorfor skal du vælge en bestyrelsesforsikring ? 

Som bestyrelsesmedlem påtager du dig en række opgaver og pligter for det/de selskaber/er du sidder i bestyrelsen for. Kreditorer kan sagsøge bestyrelsens medlemmer og gøre bestyrelsen kollektiv ansvarlig eller bestyrelsesmedlemmer personligt ansvarlige for krav.

Hvad er bestyrelsesansvar ?

Bestyrelsesansvar er det ansvar, du kan ifalde som bestyrelsesmedlem under udførelsen af bestyrelsesarbejde, hvis bestyrelsen eller undladelser påfører nogen et tab. Bestyrelsesansvaret er personligt og ubegrænset, og du hæfter med din personlige formue.
Vi anbefaler, at du afdækker dit bestyrelsesansvar med en personlig bestyrelsesforsikring, da mange bestyrelser ikke er forsikrede eller ordentligt forsikrede via en kollektiv ledelsesforsikring.

Hvad dækker den personlige bestyrelsesforsikring ?

Den personlige bestyrelsesforsikring dækker et ubegrænset antal bestyrelsesposter for selskaber med hjemsted i Europa. Forsikringen sikrer at du er dækket personligt ind for DKK 5 mio. kr. Forsikringen dækker også på toppen af kollektive ledelsesforsikringer. En stor fordel ved den personlige bestyrelsesforsikring er at du personligt har fuld kontrol over din dækning.

Download materialet for at få mere detaljeret info om hvad bestyrelsesforsikringen dækker.  

Forsikringstyper og dækning

Board Assure har speciale i bestyrelser, og den personlige bestyrelsesforsikring er placeret i et Lloyds syndikat med A+ credit rating.

Udover den personlige bestyrelsesforsikring, tilbyder vi flere forskellige typer forsikringer til medlemmer af bestyrelser og direktioner. Vores direktionsforsikring dækker dit ansvar som direktionsmedlem. Sidder du i både bestyrelsen og direktionen, tilbyder vi en personlig ledelsesforsikring, som dækker både dit direktionserhverv og dine bestyrelsesposter. 
Board Assure skræddersyr også forsikringer, der dækker hele ledelsen inden for koncernen - læs mere om den kollektive ledelsesforsikring.

Alle forsikringer fra Board Assure er genforsikret i et LLoyds syndikat med A+ rating.

Alle forsikringer som udbydes af Board Assure er formidlet af RiskPoint. 

RiskPoint har drevet forsikringsvirksomhed siden 1917 og er blandt de førende udbydere af bestyrelsesansvarsforsikringer

Som Lloyds coverholder for C.V. Starr har RiskPoint fuldmagt til at acceptere risici, tegne forsikringer, fastsætte præmier og vilkår og udstede policer på vegne af forsikringsselskaberne.

Har du yderligere spørgsmål eller brug for råd og vejledning om bestyrelsesforsikring? Kontakt os på telefon 7120 0000.

Derudover tilbyder Board Assure de intensive bestyrelsesuddannelser Board Certificate og Chairmans Certificate